Anotace: sobotní výlet
Potěšilo v deštivém čase
jak příroda zablýskla se
občas se v ní procházet
hezké věci zažívat
a kamínek na památku
přinésti si na zahrádku.
01.06.2009 13:12:00 | s.e.n
Taky mám skalku z "labáků", kamenů z Labe, které teklo kousek od domku rodičů.
31.05.2009 10:36:00 | Psavec
Kameny, to je moje slabina
zrovnatak řeky a lesy
v nich kouzlo spočívá
chci s nimi stále být
na věšné časy
ST
31.05.2009 09:05:00 | Kars