Lísteček k lístečku
Anotace: Listy jak životy lidí, žilnatinou každodne, jak lidé sobě jsou si podobné...
Součástí mocného košatého celku,
co vítr jím povívá...
dílem přírody a v její vlivné síle
jsou tady mezi svými...
jak v košaté koruně stromové...
své místo mají - zdá se...nahodilé
v koruně celku plátky jednotné
Člověk - list stromu života,
v korunách hrdých stojící...
větve, toť vztahy s lístky tisíci...
...My všichni žití směsicí...
...Šuměním harmonii tvořící...
Přečteno 420x
Tipy 42
Poslední tipující: Caracol, batůžek na motorku, Xindy, jedam, Vlk v rouše, Agniezka, T-Mac, Holis, WAYWARD, spare, ...
Komentáře (13)
Komentujících (13)