Vzpomínka na Pomerančové pobřeží
Anotace: ... milované moře....
Ve stínu palem, zmáčení,
cítím Tvé dlaně na zádech,
z dálky k nám voní koření,
provonělo Tvůj něžný vzdech.
Odlesky mořských vábení
lákají rybky k milování,
schovávají se v kamení,
ploutví se provokují k hraní.
Voní nám láskou pobřeží,
v sobě se začínáme ztrácet,
zbaveni těžkých otěží,
do známých míst se budem vracet.
Přečteno 382x
Tipy 22
Poslední tipující: Lucie Teru, toužím.jít.dál, Lea Aura, enigman, Zasr. romantik, s.e.n, Psavec, mamina, NikitaNikaT., ziriant, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)