v moři odpadků
Anotace: o naši bezohlednosti
Krásná příroda
v moři odpadků
schovaná a ztrácí se
za městem, nebo v něm?
Nechápu tu bezohlednost lidí
co pak? To nikdo nevidí
jak devastujem všechno kolem nás
vzdalujem se přírodě a ničíme jí
kdy asi ona zničí nás?
Přečteno 324x
Tipy 4
Poslední tipující: labuť, Shnecek, Isquieasuus
Komentáře (2)
Komentujících (2)