Ticho 2
Anotace: I když se o některých věcech nechce mluvit,neznamená to,že se nestaly. Pro Gabkina
Stejný čas i místo
jen o rok později.
Osamělá silnice,
strom,
co vzal naději.
Dnes tulák vítr
lesem se prohání,
větvemi zatřese,
starý list předhání,
profičí k palouku
pod trním proběhne,
tou hrou pak unaven,
na asfalt ulehne.
Ticho se zhmotnilo.
Ve světle měsíce
pavoučí sítě
v perly se proměnily,
kopýtka srnečka,
v zatáčce silnice
o malý pomníček zavadily.
A zas milostné ticho
protnul zvuk kroků
rušivý,
někdo se vrací domů.
Můžeme hádat
kdo je to,
jsem to já, ty, nebo vy?
Přečteno 328x
Tipy 11
Poslední tipující: Kapka, NikitaNikaT., Mbonita, labuť, Květka Š., jedam, a_tao, Házté
Komentáře (2)
Komentujících (2)