Aká?..
Netušil som, že som zo zlata
prečo ma každú noc ohmatá
z hviezd čiasi ruka, prsty chladné
čo znamená to? - neuhádne
ani sen, expert na záhady
ak aj, nikomu neprezradí
že letiaci sa v Slnku zlátim
keď si cezeň svoju cestu skrátim
preletím jeho srdcom vrelým
kým zlatý odblesk nedocielim
na celom tele, ba i z očí
Slnko sa za mnou pootočí
z lásky mi blesky dá do krídel
nikto také zlato neuvidel
ani v reále, ani vo sne
zas čiasi ruka neúprosne...
Přečteno 306x
Tipy 30
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Indigo, NikitaNikaT., Tanzania, Radek.oslov.Šafárik, enigman, spare, zrrrr, Mbonita, Simísek, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)