Zamračeno
Anotace: ..malý pokus o nepravidelný verš.
Mráčky jako beránci se převalují,
sluníčko je za nimi schované,
větřík vytrvale pofukuje,
vlaštovičky létají nízko,
sv. Hostýn je v dálce vidět,
ale pršet asi nebude.
A to je dobře.
Přečteno 349x
Tipy 7
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, Juraj Hrom, labuť, Kapka, WAYWARD, 6thSun
Komentáře (2)
Komentujících (2)