Anotace: Tahle báseň není o mně (i když trochu ano), ale je věnována mé kamarádce, kterou jsem znovu našla díky tomuhle modrému světu - pro Dartagnanku…
Země moje mlh a deště
v mém srdci jsi stále ještě
i když je to věky věků
vyplakal jsem slz už řeku..
Taky mám rád Irsko..asi z minulých životů:-)
15.02.2010 09:22:00 | Weylin
Těžko řéct, kam básenku zařadit, každopádně je mi mocka líbí, tak hezky se četla, je poutavá, milá a lákavá... hm, cítím cosi... hmmm, krásného... (tohle slůvko někdy dokáže vystihnout všecko) ST!
09.06.2009 14:40:00 | NikitaNikaT.