ocelová mračna
Anotace: Moocná kouzelnice-voda čaruje za bouřky své loutkové nitě až k zemi, k lidem
Temnota houstne
mraky se ženou
zlověstný křik letí v oblacích
-mohutný BLESK sjel oblohou až k zemi
Moře se vlní
kapky se derou
skrz mohutné proudy ocelových žil
Ustane shon
pršet přestává
nad ránem vlahý vzduch přichází
Zářivé slunce
radost rozdává
nepronikne jen tam, kde je stín
Přečteno 509x
Tipy 4
Poslední tipující: J.U. Ray, Dilla, WAYWARD
Komentáře (0)