Stoprocentní holka
Jsem stoprocentní holka,
co nosí srdce v oblacích.
Hledám k sobě muže,
pro chvilky potěchy.
Co koketuje s mraky,
když vidí čmeláky.
Jsem ta správná holka,
které stačí ptačí zpěv,
co nadýchá se vůně lesa
aby mohla dále pět.
Můj stoprocentní pane,
své srdce nabízím.
Jen se na mě dívej,
dál čmeláků let vnímej,
v blízkosti mé setrvej.
Přečteno 276x
Tipy 10
Poslední tipující: Paulín, el viento, Květka Š., Psavec, carodejka, Bíša, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)