Řeka
Sedíme spolu u řeky,
a posloucháme jejímu šumění,
které se vrývá do naší paměti,
jako to že jsme tu spolu.
Jen my dva a ta naše řeka,
ke které se tak rádi vracíme,
V dálce jsou slyšet motory aut,
které jsme přestali vnímat.
Městský ruch nás neláká.
Domu se vracíme jako jiní lidé,
odpočatí a šťastní.
Komentáře (0)