Slunce
Svým svitem mě dneska zalilo,
díky němu byl dnešní příjemný den.
Sic mě protivně do zad pálilo,
a nebyl to pouhý sen.
Slunce svoji sílu odhalilo,
a takhle by to mělo být jen.
Nic aby ho zahalilo,
jinak zase bude hnusný den.
Přečteno 413x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Lenullinka
Komentáře (1)
Komentujících (1)