....STRÁŽCE BYTÍ.....
Anotace: ....ohromná skála tyčí se na kopci do výšin...
Mohutně a klidně přikováni k Zemi,
hlavy do výšin ponořeny
-halí se v bleděmodrý mořský háv
I okamžik, ten věčne ulítaný čipera
zde ukojí svůj nekonečný hlad
Zde, kde i člověk zírá němě do oblak
a Klaní se štítům....jak David by před ním stál..
....teprve zde,na pokraji sil se Zemi pokloní
Přečteno 307x
Tipy 7
Poslední tipující: carodejka, Kubino 2, WAYWARD, blue, Stepbystep
Komentáře (2)
Komentujících (2)