ČERNOJASNÝ
***
Slunce přes listy ořechů
háže černojasný stín
zachází s kontrasty
mrkaje do trávy
na hvězdy ranní rosy
vánek cloumá mozajkou
pocitů hřejivých
balzámu pro duši
paprsků slunečních
Škovránok v diaľavách
mihoce krídlami
svoju pieseň cez pery
bozky pre ženy
požičaným snom
rozsieva po hrstiach
neúrekom
V zapadlých koutech
rozjasní tváře
přidá perličky štěstí
kus lásky zářivé
do očí jiskry
na cestu sluneční
pouť ve dvou dálavou
na konci v korunách
oázou vysněnou
Do pohádky v dětech zakletou
***
Přečteno 343x
Tipy 56
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Le ver luisant, NikitaNikaT., Indigo, střelkyně1, Íá, kuskus pruhovaná, Juraj Hrom, fab four, Tanzania, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)