Řepkový lán
Anotace: Psala jsem tam básně…
Bambulky řepky
lampičkují den do zlatova
Ne, nejsem alergická na slunce
A zápach je jen jiný stín vůně
Tak jako dotek může někdy
pálit
chladit
hladit
Šátky svých žlutých dredů
přirozeně i nepřirozeně
lemují klikaté cesty
Záleží jen na rámu
našeho pohledu
Přečteno 515x
Tipy 34
Poslední tipující: Holis, G.P., jedam, Emira, Lota, Bíša, spare, Kubino 2, Churry, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)