Mazlím se
Mazlím se s prvním ranním paprskem,
snaží se mi vklouznout pod peřinu,
na tváři cítím teplo ze slunečních scén,
tu ranní provokaci slunci neprominu.
Peřina sklouzla, noha už je venku,
záře mi celou kůži pozlatila,
do chloupků vpíjím teplou navštívenku,
zlatavá barva múzy poškádlila.
Sluneční záření prostoupí mé tělo
stulí se do mých nížin ospalých,
do každé skulinky posvítit by chtělo,
paprsek zlatavý je velmi troufalý.
Hladí mě na místech, kam Tvoje dlaně míří,
hraje si na cestách mých erotických dnů,
něžně se dotýká, je jemnější než chmýří,
vstupuje pod kůži, zažíná dráhu vítězů.
Přečteno 286x
Tipy 34
Poslední tipující: fab four, Indigo, kroužek, René Vulkán, toužím.jít.dál, Jarka, Kars, Zasr. romantik, Bíša, Emira, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)