Sídliště Prosek
Anotace: O přírodě v civilizaci.
Na západ slunce,
Na východu měsíc.
Na bojovná stébla stékají se stíny
Vítězných kolosů.
Okleštěná zeleň roste,
Ale jako poražená,
Na vrcholky nedosáhne.
Nakonec
Na západu měsíc,
Východ slunce -
Melodické splývání skřivana,
Vycházející soudce a porota
Příjme za své,
Co svým tělem stvořilo.
Západ slunce -
Na východ měsíc.
- a znova.
Přečteno 313x
Tipy 1
Poslední tipující: Jana M.
Komentáře (0)