Gobi
Na hrbech drabařů
Mongolskou stepí
jdem jako slepí
do boje..hledáme Chorchoje
Slunce pálí kolem hroby
bez zásoby pitný vody
zbloudili jsme v poušti Gobi
písek v očích,zvuky kraje
tunika mi větrem vlaje
že já vůl zas věřil v báje
Tři dny klusu od Altaje
v dunách proti proudu
vzívám rodnou hroudu
moje zlatý kanapíčko
župan,fajfku,má matičko
kampa sem to vlez
neštěkne tu pes
liška dobrou nedá
jenom kolem nekonečno
písek,země hnědá
Utahán a serván
neuvidím larvu červa
tu bez řádů jízdních
asi pojdu žízniv.
Přečteno 247x
Tipy 8
Poslední tipující: Mbonita, Zasr. romantik, raďo, Emira, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)