Nestačím...
Nechávám na sebe působit
vůni lip
a šerosvit
Vlčí samety máků
vlastní dech
i noty ptáků
Dovolím hloubce údolí
aby mě vystrašila
Pohladím kůru jabloni
u domu
kde jsem žila
Nestačím vůbec pochytat
do síťky očí
všechna kouzla
Nádhera
mi do srdce
vklouzla
Přečteno 331x
Tipy 41
Poslední tipující: Holis, shakespeares, Pája Black, NikitaNikaT., Zpátky, jarmil, Kapka, enigman, Tacca, labuť, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)