Anotace: Některé básně ze sbírky Kraví testament se již zdají býti smyslplné a na vyšší než na základní úrovni, proto byly napsány i básně takové, aby sbírku opět snížily a poukázaly na...
Sbírka: Kraví Testament
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?