Hrom aby do toho
Anotace: Práce na zahrádce
Konečně vyšlo sluníčko
a já si vyšla s ním,
na zahradu,
natěšená.
Dobrotku že si tam sním
a dám si k tomu kafíčko.
Rozhlídnu se
zblednu,
co je tohle za štěstí.
Hrábě na mně zuby cení,
zahrada zarostla mi po dešti.
Na růžích mšice,
na kapustě šneci,
hrůza,
to vydržet se nedá přeci.
Kafe mi zhořklo,
na čele vrásku mám,
popadnu vidle
a všechno do kompostu dám.
Růže,kapustu i šneky,
na mou duši,
vážně,
tohle udělám.
Šedivý mrak
vítr sem tam honí,
no to se mi snad jenom zdá,
Blesk a hrom,
nebe zas proudy
vody roní,
postavit Archu raději,
účel má.
Přečteno 280x
Tipy 15
Poslední tipující: Marfuša, Tanzania, Juraj Hrom, Radek.oslov.Šafárik, labuť, Psavec, 6thSun, Květka Š., WAYWARD, Mbonita, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)