Větrná
Anotace: Na procházce se psem
A z jeho účesu
vylétl anděl
Pole chlupatých klasů
s blonďatým psím větrem
v zádech
Každým svým hřbetem skoku
mění pěšinku cíle
Ruce nebeských energií
nepřestávají kulmovat
rovná ramena země
To jen lidé
mají kotrmelce v páteřích,
aniž by vnímali
pevnost pod nohami
a hladící vlny kolem sebe
Mám ráda vítr
v obilí a ve vlasech
Přečteno 300x
Tipy 35
Poslední tipující: Holis, jedam, Bíša, Churry, labuť, Psavec, G.P., Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino, Zpátky, ...
Komentáře (7)
Komentujících (7)