Večer letní
Anotace: snažil jsem se vystihnout tu úžasnou večerní letní náladu..
Sbírka:
Myšlenky
Sluníčko svítí a měsíc se převaluje pod peřinou.
Sluníčko svítí a houpá se nad krajinou.
Je večer letní a já se cítím tak lehký.
Pode mnou zelená se louka,
vepředu tyčí se les,
všechno to večerem brouká,
a vedle mě voní bez.
Je večer letní a krásně se dýchá,
příroda usíná
a poslední paprsky nebem se míhají.
Trávu zkrápí rosa a jeleni zívají.
Je večer letní…
Přečteno 399x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Pešulka, Bíša, Markéta.., nejsembásník, Tacca, WAYWARD, 11prdelka, Tanzania, bejbyyyy, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)