Chci Ti říct
Je to rok, naše první noc
A jenom díky ní
Zamilovala jsem se strašně moc
Díky Tobě, že provedls mě v ní
A proto Ti chci říct:
Jsi první a poslední
Muž co mě z lásky líbá
Za námi rok
Před námi spousta krásných dní
Jsi první láska
Jsi první, kdo mě opravdu mívá...
Přečteno 314x
Tipy 9
Poslední tipující: kroužek, hezule, Psavec, Romana Šamanka Ladyloba, al-pacino, WAYWARD, Kapka
Komentáře (3)
Komentujících (3)