Anotace: Kdysi, kdač nemohla jsem usnout, zvedl se vítr...
Sbírka: Noční vítr
Noční vítr hraje na komíny
tesknou písničku
a do toho bere duše tam odkud není návratu
ty duše co už vidí jenom tmu
a světlo zhasily oponou
jen mámení jim řeklo, že nesvítí
a vítr bludičkám poručil
nesmějte se vy hloupé
dnes v bažině temnoty zas bude bál...
20.06.2009 07:37:00 | Lady L