Zaujalo mě to moc,
neb má to vnitřní moc,
navštívím tedy pro příště,
tvůj Kamýk a Hradiště :-)
02.11.2005 10:08:00 | Obyčejný básník
Hory jak dva draci z bájí
ožívají... povídají...
předávají mourost, síly,
až do nitra prostoupily...
tak takovéhle pocity mi hodně říkají...
díky... :o)
02.11.2005 09:00:00 | Cecilka