Anotace: ...v těch nejvzácnějších vínech objevují se chutě vyplouvajíc jak krásné víly na přehlídkové molo rozkoše...podobně je tomu ve vzácných vztazích ženy a muže...
to by mohlo být Bourgogne Pinot Noir vieilles vignes 2007
ST za výběr!
03.11.2009 19:32:00 | hašlerka
A už tu je ten koktejl, který osvěžuje, naplňuje tělo vitamíny, minerály...Je tu všek ještě něco hodnotnějšího, bez čeho by člověk uhynul, a sice voda. (to není upozornění na ředění jen na podstatu každého vztahu - pitný režim)
23.06.2009 05:33:00 | kikis
ach
cítím vůni
jež se nese sluncem
i nocí sametovou
achť co se spojí
v jedinečnou
novou...snovou..
ST
22.06.2009 10:04:00 | Mbonita