Větře
Anotace: Inspirace ne moc letním počasím...
V korunách stromů
listy zelené
Když vítr zafouká
říkám si ještě ne
Ještě nechoď mezi nás
ještě máš chvíli čas
Léto se k nám teď posadí
a teplo po zemi zas rozproudí
Slunce zasvítí něžnými paprsky
co nevejdou se jen tak do hrstky
Ještě se větře ledový neusazuj
boty studené na chvíli si zuj
A obuj ty letní sandálky
a vaň jen tak zlehka do dálky...
Přečteno 362x
Tipy 14
Poslední tipující: Házté, Psavec, Kubino 2, Romana Šamanka Ladyloba, Bíša, enigman, Gudula, WAYWARD, labuť, Mbonita
Komentáře (4)
Komentujících (4)