Zatoulané léto
Anotace: Počasí - věčná inspirace
Venku zas prší
obloha černá
vítr k tomu
dvojka věrná...
Kdy už se to léto zjeví
kdy to nikdo z lidí dneska neví
Tak léto neotálej
a teplem nás směle zválej
a nešetři nás
hřej co to dá
krásné počasí každý rád má...
Přečteno 327x
Tipy 7
Poslední tipující: Házté, WAYWARD, Mbonita, al-pacino, enigman
Komentáře (1)
Komentujících (1)