Z vlčích máků
Anotace: … přečteno mojí duší
Louky rozprostřely
své červené sukně,
aby pochytaly
lidské pihy smutku
Jejich tiché teplé energie
probouzí v duši život
Křehkost je nesdělitelná,
stejně jako síť vláken
pavučiny emocí
Buď vidíš, respektuješ, nesaháš,
nebo roztrhneš
v mléčné pole slanosti
Louky rozprostřely
své nejjemnější látky
pro šaty dalšího dne
Leč působí vyzývavě,
jejich hebkosti nedosáhneš
Tak jako u některých žen…
Přečteno 348x
Tipy 44
Poslední tipující: Holis, Kars, NikitaNikaT., Churry, isisleo, Noc17, Bíša, Žqáry, vapiti, Severka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)