Chleba byl strach, co odplul
Nachová byla jako zmola
jak hrstí sedmikrásek zulíbaná zem
do vody spadla a čtyři velká kola
na rybník kreslila mramorem
Dubová dáma z paví říše,
medový kočí z polárního letu
chladivý déšť na chodník jim píše
paví hlas z Říma je tu...
A všechno hoří smíchem z dalekého vína
jako když chleba rozlomíte napůl
a na rtech zatřpytí se slina
chleba byl strach, co odplul
Přečteno 353x
Tipy 9
Poslední tipující: losscar, jedam, Bíša, kikis, labuť, René Vulkán, Markéta Hl.
Komentáře (4)
Komentujících (4)