Prosba k Dubu
Anotace: Krátká a zoufalá prosba k Dubu (otci všech stromů)
Ó moudrý starý otče,
dej mi svoji radu.
Pověz, či alespoň napověz,
co mám dělat.
Jak předejít neštěstím
a rozbitým srdcím.
Já dám ti vláhu
a přinesu na dlaních sluneční paprsky.
Dám ti oběť,
až k tvým nohám.
Prosím pověz...
Přečteno 307x
Tipy 2
Poslední tipující: Hloupá Květinka, kikis
Komentáře (2)
Komentujících (2)