Anotace: tenhle nápad má již pár dnů, jen jsem nebyla spokojena, tak jsem ho cca 3x překopala
Sbírka: Hmm
zakous jsem se do koláče
kde jsi, metro, čekám ještě
dokonce i jakés listí
válí se po nástupišti
za krk padla kapka děště,
to jen metro lehce pláče
***
JIří senior
28.06.2009 10:58:00 | j.c.