Zima
Bílé hvězdičky na město se snáší,
poletují, hrají si, samy si stačí,
na zemi tvoří pokrývku studenou,
všude jsou stopy, otisky od nohou.
Člověka zahřeje i zimní příroda,
tak se mi to líbí, tak to mám ráda,
nejhezčí vločky poletují vzduchem,
některé roztají pod lidským dechem.
Pod podrážkami křupe sníh,
tak to má býti o vánocích.
Přečteno 529x
Tipy 4
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)