Na pasece
Anotace: ..letní den na pasece si zatím musíme vysnít, když počasí nepřeje..
Ustelem si na pasece,
polštář máme díky mateřídoušce,
okolo se plazí svlačce,
modrají se hořce,
nedaleko rostou koniklece,
žáby si hoví v tůňce,
na obloze usmívá se slunce,
mraky jsou kdesi v dálce
a napít se zajdeme ke studánce.
To by byl hezký letní den.
Přečteno 360x
Tipy 4
Poslední tipující: Kapka, Radek.oslov.Šafárik, Juraj Hrom
Komentáře (4)
Komentujících (4)