Bezchybná čtyřstopá trochej s hezkým pohádkovým obsahem a povedenou pointou v posledním verši. Básně s povedeným silným koncem mám nejraději.
01.07.2009 12:11:00 | Kamil Princ
:-D
Včera jsem potkal našeho Čochtana, ten ti zuřil..ale ví jak to napravit, není to poprvé, už má zkušenosti :-)
01.07.2009 09:53:00 | Chancer