zazpívej mi,ptáčku
Anotace: tak už zase pěkně připaluje
Slunce už pálí,jako v létě,
už oteplilo se na světě,
ještě slyším hromy z dáli ,
to andělíčci bubnovali.
Prosila jsem nebe,
ať propustí slunce z mraků,
a nebe mě vyslechlo,
a slunce vysušilo peří ptákům.
Ptáčku,zazpívej mi písničku,
písničku pěknou,letní,
zaštěbetej aspoň trošičku,
než se venku setmí.
Přečteno 649x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (2)
Komentujících (2)