Léto
Anotace: snad už je tu,jak má být
Konečně léto říci si dalo
a slunci nastavilo tvář,
vzkázalo větru,
mraky rozehnalo,
jen beránky si vzalo
za polštář.
Stromy i keře osušilo,
potokům dalo lesk a jas,
motýlům lehkost křídel
posvětilo,
kukačce navrátilo hlas.
A na louce je včelí nával.
Rozvoněly se její květy,
malíři zapletly se do palety,
když pod růží planou,
vínem zmožen,
polední sen dospával.
Přečteno 454x
Tipy 20
Poslední tipující: Jarka, Házté, Bíša, NikitaNikaT., Zdeněk Farkaš, Juraj Hrom, Psavec, Radek.oslov.Šafárik, Květka Š., Hazentla, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)