Noční(k)
Na okamžik
ticho umlká...
Žlutá
růže stolístka
našlapuje
v perských papučích
a zpívá
měsíci
o znameních noci...
Na okamžik
se měsíc zarděl...
Oheň
popad´vlčí mák,
syčí
svojí morseovkou
a hledá,
kudy pryč
z nočního chladu...
Na okamžik
vítr vítězí...
K sobě
choulí se měsíčky
v peří
opelichaných boa
a slibují
lacinou chvíli
vítězství nad vůní letní noci...
Na okamžik
si tu spisuji...
Ale teď už jdu spát...
Přečteno 264x
Tipy 10
Poslední tipující: enigman, Bíša, Mbonita, kikis, labuť, Zpátky
Komentáře (0)