Marný boj

Marný boj

Anotace: taková hloupost napsaná za pár minut

Vítr burcuje listy
k marnému boji s podzimem
ševelí mezi větvemi
válečný zpěv
Bláhové listy netuší,
že zrádce je ten
kdo burácí nejvíce
jeden po druhém
zmírají v nádherných
barvách...

Jsou snad kopie člověka?

Kéž by!
Autor Ondřej, 06.07.2009
Přečteno 342x
Tipy 3
Poslední tipující: Elza511, Xindy, ziriant
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel