Člověk je strom...
Člověk je strom
a myšlenka ptáci
co pořád se vrací
něco pořád ztrácí
kde zůstala radost
a smrt tu číhá, tiše mlčí
je to nepřejícný host
jen stromy tady pláčí
říkám tak už dost
to přeci stačí
žít pro radost
kam člověk....
Člověk kráčí
Člověk je strom
a myšlenka ptáci
co zvolna letí při kraji
ti se ale nalétají
vždyť jako si
myšlenky oddálí
Přečteno 349x
Tipy 34
Poslední tipující: PIPSQUEAK, hašlerka, Juraj Hrom, Bíša, Flamy, NikitaNikaT., zenge, Lota, Mbonita, Jarka, ...
Komentáře (9)
Komentujících (9)