Kdysi dávno byl oceán volný a nespoutaný. Potom jeho vlny začaly narážet na pevninu, ale i tak mu občas v dobrém závidím.
10.07.2009 15:32:00 | Iva Borecká
Krásně napsané, příjemně se mi Tvé dílko četlo, až člověka to donutí, lehounce povzdychnout, zavzpomínat, jen tak přemýšlet... ST!
08.07.2009 21:30:00 | NikitaNikaT.