Rozhodla jsem se, že si vod tebe něco přečtu a rozhodně nelituju...!
27.11.2005 21:30:00 | Králík
Vida, vida, v této básni je hned vidět kvalita a hloubka, kterou jsem ještě (v těch posuzovaných pracech) od Tebe nečetl. Velmi nečekané! To je jako bys to ani nepsala Ty. Výborné.
23.11.2005 18:04:00 | MATT
Mám z toho trošku dojem,že se nějak nemůžeš rozhodnou mezi volným a vázaným veršem.Kromě toho jsou jednotlivé řádky rozděleny poněkud nelogicky ,špatně se čtou.Básnička má dobrou myšlenku,ale vyjádřenou poněkud kostrbatě.
06.11.2005 16:57:00 | Branwen1