Otavy
Anotace: Sekáme otavy, pro nezasvěcené, druhou trávu
Sbírka:
Příroda
Otavy
Dělají se otavy!
Než dojedeš do Prahy
Musíš píci pokosit,
Aby se mohla sušit.
Za rozbřesku obracíš
Nato ani nesvačíš
A už skuluješ.
Na pivo jdeš.
Za dva dny je to k tomu
Balíkuješ fadronu.
Odvážíš pak traktorem
Rychle, snad nezmoknem.
Večer pak oddechneš si
Do žní je času dosti
Máme hotovo tak spočnem
Zítra nevíme, co si počnem
Přečteno 352x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK, takova
Komentáře (1)
Komentujících (1)