Anotace: Po bouřce, se zářivou deštivou rosou a s duhou nad hlavou ...
Hezké, lehounce zamyšlenkové... kapky a duha, to je života někdy vzpruha... Je to krása pohledu, jenže teď... duha a třpyt jsou v nedohlednu. Je dobře, když svítí Slunko, než padá déšť, aj když aj on má své kouzlo :o)
19.07.2009 18:03:00 | NikitaNikaT.
s citem popsané..miluji bouřku i tu atmosféru po ní..ale musí být tak akorát :-),žádné škody,krásný vzduch,kapky na květech...
15.07.2009 23:18:00 | Házté