Měsíční svit
Zářící měsíční svit nad řekou,
skrývá v sobě krásu převelkou.
Není to jen jeho magická moc,
co pozemským lidem přichází na pomoc,
je to i jeho bělostná záře,
co přivádí Ducha do extáze.
Jeho poklidné hladinné zrcadlení,
obnovuje přirozené jasné zření,
co potřebné je k bdění.
Přečteno 324x
Tipy 1
Poslední tipující: Květka Š.
Komentáře (0)