hezké :-)
Když na to sluníčko nemůžeš co takhle. .
- slunce skryté ve dvojce vína,
je příjemná ta tekutina?,
nebo také ve stínu,
dát si třeba zmrzlinu?
Ahojky Bobi
10.08.2009 12:46:00 | bobi bobie
Přiznávám dobrovolně, že se mi to jako mladému kuřeti, stávalo dost často :o))
19.07.2009 14:01:00 | labuť