Milý Kyliánku,
Anotace: *** umřel mně kocourek, můj tichý přítel...
Milý Kyliánku,
léčiteli láskyplný,
jahodový kocourku,
kožíšku sametový...
Samo nebe mně tě poslalo.
Černý jako uhel, ouška složená,
krásná jsi byla šelma,
inteligencí obdařená.
Naučil jsi mě chodit
po svých chodníčkách,
tys jedl granule
a z konzervy masíčka.
Byla jsem ti dobrá panička.
Tvé smaragdové oči,
se do slunce upíraly dál,
život z tebe náhle vyprchal.
Kožíšek hedvábný už nebude hřát,
kdo si teď, bude se mnou hrát?
Hluboko v sobě k tobě lásku mám,
smutek a prázdnotu teď prožívám.
Nebylo ti souzeno se mnou déle být,
při zvuku nočních námluv, mohu o tom snít.
Přečteno 312x
Tipy 14
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., jerabina, Hazentla, Paulín, Psavec, Květka Š., Tacca, WAYWARD, Bíša
Komentáře (7)
Komentujících (7)