Slunný den
Anotace: Někdy i počasí dokáže naladit....
Dnes sluníčko vykukuje,
Paprsky nás spalují,
Léto nás tu obklopuje,
Volných bude mnoho dní.
Užívat si jen v klidu,
Trávit je jen ve štěstí,
Mám mrazení u žaludku,
Snad se nám to poštěstí.
Příroda je krásná všude,
Květy voní čím dál víc,
Láska se v nás prohlubuje,
Nevím, co na tohle říct.
Snad jen to, ať ještě chvíli,
Vydrží ten hezký čas,
Porozumění a láska
Ať je pořád kolem nás.
Přečteno 520x
Tipy 13
Poslední tipující: PIPSQUEAK, doktor srdcí, Agniezka, vodnař, bobi bobie, BArBArKO, Zasr. romantik, Tacca, destovecka
Komentáře (5)
Komentujících (5)