Letní
Čenichám na stráni,
hledám letní déšť,
co se ráno přiřítil
z roztrhaných dek...
Pod nohama míjím
miliony světů,
co netuší, že stíny
přinesla jsem já...
Napiju se z lahve,
až zapění bubliny
a pak zase hledám
ztracenou naušnici...
Odnesla ji voda,
stejně jako písek,
co jsem se v něm válela
na měsíční pláži...
Přečteno 447x
Tipy 18
Poslední tipující: PrinceznaHeliovýchbalonků, sypinka, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, zenge, labuť, Kapka, Psavec, Zpátky, Jana M., ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)